Kierownik Restauracji Hotelu
- Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez)
- Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów
- Opracowanie nowego menu co pół roku
- Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni
- Współpraca z działem sprzedaży w tworzenie ofert gastronomicznych i kalkulację kosztów
- Współpraca z Dyrekcją i innymi działami
- Pasja do gotowania i aktywne zaangażowanie
- Pozytywne nastawienie i entuzjazm
- Doświadczenie gastronomiczne oraz znajomość przepisów sanitarnych i systemu HACCP
- Stabilność zatrudnienia i odpowiedzialne stanowisko
- Konkurencyjne wynagrodzenie plus system bonusowy
- Możliwości rozwoju zawodowego
- Przyjazne środowisko pracy
- Specjalne stawki dla pracowników i rodzin w sieci CFI Hotels Group
Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.
Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do firmy Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2 (Pracodawca), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r.
3) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres trwania rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
4) Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody.
5) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
6) Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.
Zobacz podobne oferty
-
Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez...
-
Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów Organizacja szkoleń dla personelu Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni Wymagania:...