Manager Restauracji
Firma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwach wschodniej, a także centralnej Polski.
- Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem.
- Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości.
- Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie.
- Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami.
- Współorganizacja działań marketingowych i reprezentowanie restauracji.
- Zarządzanie finansami restauracji.
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, preferowane w gastronomii.
- Umiejętność szkolenia personelu.
- Znajomość programów gastronomicznych i podstaw prawa pracy.
- Dobra organizacja pracy i zaangażowanie.
- Elastyczną formę zatrudnienia (B2B preferowane).
- Pracę zmianową (system 2/2).
- Atrakcyjne warunki pracy i benefity (opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie).
- Możliwości rozwoju zawodowego i szkolenia.
- Pracę w dynamicznym zespole.
Zobacz podobne oferty
-
Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej...
-
Opis stanowiska: Zapewnienie sprawnego funkcjonowania kawiarni. Zarządzanie zespołem w taki sposób, aby każdy czuł się mile widziany i doceniony. Układanie grafików pracy, rekrutowanie...
-
Zarządzanie restauracją oraz zespołem. Utrzymywanie najwyższej jakości usług. Organizacja i przeprowadzanie szkoleń dla personelu. Współpraca z zarządem oraz zespołem kuchni i obsługi....
