Mikrobiolog żywności
Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!
www.bakoma.pl
www.bakoma.pl
Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!
www.bakoma.pl
www.bakoma.pl
Wiodący producent wyrobów branży mleczarskiej Firma Bakoma Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem firmy oraz wprowadzaniem nowych produktów na rynek, poszukuje Kandydatów na stanowisko:
Mikrobiolog żywności
Miejsce pracy: Elżbietów
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- Przygotowanie próbek do analiz.
- Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych.
- Opracowanie wyników badań.
- Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego.
- Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
CZEGO OCZEKUJEMY?
- Wykształcenia wyższego o profilu biologia/technologia żywności/biotechnologia i pokrewne.
- Min. 2-letniego doświadczenia jako mikrobiolog w branży FMCG lub w akredytowanym laboratorium badawczym zajmującym się badaniem żywności.
- Znajomości klasycznych technik analizy mikrobiologicznej żywności.
- Umiejętności obsługi pakietu MS Office.
- Dobrej organizacji czasu pracy, odpowiedzialności, sumienności i dokładności.
- Umiejętności pracy w zespole, komunikatywności.
- Gotowości do pracy w systemie zmianowym.
CO OFERUJEMY?
- Interesującą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
- Możliwość rozwoju zawodowego.
- Opiekę medyczną.
- Możliwość korzystania ze stołówki pracowniczej.
- Drugie śniadanie z produktami Bakoma.
- Kartę Multisport.
- Dodatek świąteczny.
- Dofinansowanie do wczasów dla dzieci.
- Program poleceń pracowniczych.
- Miłą atmosferę pracy w przyjaznym zespole.
- Wynagrodzenie oparte na podstawie oraz premii za osiągane wyniki.
Bakoma Sp. z o.o. powstała po 1989 roku i jest czołowym polskim producentem galanterii mlecznej. Jest spółką ze 100% polskim kapitałem. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie w Elżbietowie. W osiągnięciu najwyższej jakości produktów firma Bakoma wdrożyła kolejno:
DOŁĄCZ DO NAS!
https://bakoma.pl/o-bakomie/praca-u-nas/
- system HACCP od początku uruchomienia produkcji produktów mlecznych,
- ISO 9001 – „System zarządzania jakością” – od 1999 roku,
- ISO 14001 „System zarządzania środowiskowego” – od 2005 roku,
- ISO 22000 – „System zarządzania bezpieczeństwem żywności” – od 2007 roku,
- Certyfikacja na zgodność z normami BRC i IFS – od 2012 roku.
DOŁĄCZ DO NAS!
https://bakoma.pl/o-bakomie/praca-u-nas/
Zobacz podobne oferty
-
Opis stanowiska Wykonywanie analiz mikrobiologicznych produktów farmaceutycznych, surowców oraz wody; Wykonywanie badań z zakresu mikrobiologicznego monitorowania środowiska wytwarzania;...
© 2020 PRACA W MAZOWIECKIM – Wszelkie prawa zastrzeżone