Zastępca Managera Restauracji
Firma TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwach wschodniej, a także centralnej Polski. Nasza marka stale się rozwija i chociaż najważniejszym trzonem działalności TOPAZ są sklepy spożywcze, rozwijamy również własne stacje benzynowe, galerie handlowe, inwestycje deweloperskie czy zakłady produkcyjne: rozbiór drobiu, Piekarnia Sokołowska oraz ciastkarnia Natalia i Szymon.
Jedną z naszych działalności są również punkty gastronomiczne TOP DRIVE oraz Browar Restauracyjny BROFAKTURA.
Aktualnie do BROFAKTURY w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - poszukujemy doświadczonej i operatywnej osoby na stanowisko
ZASTĘPCA MANAGERA RESTAURACJI
- efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji
- zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości
- prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi kelnerskiej oraz dbałość o właściwe wdrożenie nowych pracowników do pracy
- skuteczna współpraca z Managerem Restauracji, Szefem Kuchni oraz pozostałym personelem
- min. 2-letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem i zarządzaniu gastronomią
- mile widziane doświadczenie w szkoleniu personelu z zakresu obsługi Gości restauracji
- znajomość programów gastro oraz znajomość podstaw prawa pracy
- bardzo dobra organizacja pracy, duże zaangażowanie w realizację zadań i dyspozycyjność
- formę zatrudnienia - do uzgodnienia indywidualnie z wybranym kandydatem/ką
- atrakcyjne warunki pracy i benefity dla Pracowników (np. opieka medyczna, ubezpieczenie na życie)
- możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia swoich kompetencji
- pracę w młodym, dynamicznym zespole nastawionym na rozwój
Zobacz podobne oferty
-
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów Opracowanie nowego...
-
Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów Organizacja szkoleń dla personelu Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni Wymagania:...